تابلو برق طرح ریتال (Rital)

سفارش تابلو طرح ریتال

تابلو MAIN یا تابلو اصلی یکی از مهم‌ترین تابلوها است که به‌عنوان تابلوی اصلی شناخته می‌شود. اساسا هر جا که نیاز به برق‌رسانی در داخل خود کارگاه، کارخانه، داخل پست برق، یا نیروگاه باشد از تابلوهای MAIN استفاده می‌شود. بسته به درخواست مشتری این تابلوها می‌تواند در دو مدل تابلو برق طرح ریتال یا سیواکن طراحی و اجرا شود.

شركت ریتال آلمان در سال 1961 با هدف تولید انبوه تابلوهای استاندارد در شهر Rittershausen آلمان فعالیت خود را آغاز نمود و در طول سال‌ها توسعه و نوآوری را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است. همین امر باعث شده تا امروز به‌عنوان بزرگ‌ترین سازنده تابلوهای برق در سطح دنیا شناخته شود.

به‌طوری‌که اكنون در بسیاری از كشورها، نام ریتال به‌عنوان استاندارد تابلوهای برق به كار می‌رود. تولید انبوه تابلوها و قطعات آن‌ها در كنار طراحی تخصصی و پیشرفته آن‌ها باعث گردیده تا مشتری با توجه به كاربرد و سلیقه بتواند تابلوی موردنیاز خود را انتخاب و در حداقل زمان تهیه نماید.

تابلوهای طرح ریتال کاربرد فراوانی در صنعت برق داشته و یکی از پرکاربردترین تابلوها بوده و برای مراکز صنعتی، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و در کل برای مکان‌هایی که فضا کم و معمولا آمپر مصرف‌کننده‌ها کم است از این تابلو استفاده می‌شود. تابلوهای طرح ریتال از لحاظ کاربرد معمولا شبیه تابلوهای معمولی هستند. مونتاژ آن نسبت به تابلو برق معمولی بسیار ساده‌تر بوده و فقط کافی است چندین سلول جدا را به هم کوپل مکانیکی کرد.

تابلو برق ریتال چیست؟

قبل از آنکه به کاربردهای تابلو برق طرح ریتال بپردازیم باید ابتدا بگوییم تابلو برق ریتال چیست، تابلوهای طرح ریتال از لحاظ کاربرد معمولا شبیه تابلوهای طرح سیواکن بوده ولی معمولا برای مکان‌هایی که فضای کمتری دارد مورداستفاده قرار می‌گیرد. مونتاژ آن نسبت به تابلو طرح سیواکن بسیار ساده بوده و فقط کافی است چندین سلول جدا را به هم کوپل مکانیکی کرد.

فیدرهای خروجی ممکن است فیوز مینیاتوری یا کلیدهای کامپکت باشد.در صورت استفاده از فیوز مینیاتوری بسته به جریان سطح مقطع سیم انتخاب می‌شود و در صورت وجود کلیک کامپکت اگر جریان بیشتر از ۲۵۰ آمپر باشد از شینه استفاده می‌شود. در این تابلوها نیز همانند سیواکن سه کلید وجود دارد که وسطی مربوط به کوپلر و دو کلید اصلی کناری مربوط به کلیدهای ورودی است.

استعلام قیمت و مشاوره ساخت تابلو برق

تابلو برق طرح ریتال چه کاربردی دارد؟

در صورت قطع برق شهر کوپلر کلید دوم را وصل کرده و مصرف‌کننده‌ها از طریق این کلید تغذیه می‌شود. فیدرهای خروجی در داخل سلول‌های خروجی قرار می‌گیرد و این سلول‌ها در کناره‌ها قرار می‌گیرد و اگر تعداد خروجی‌ها بیشتر شود مجبور به‌اضافه کرد سلول در طرفین هستیم.

در تابلوهای سلولی ریتال همه‌ شینه کاری‌ها از پشت تابلو صورت گرفته و معمولا با اتصال فیدرها یا کابل‌های ورودی از زیر کلید به کلیدهای اصلی و خروجی کلید به شینه های اصلی مرتبط می‌شوند.


بیشتر بخوانید: تفاوت های تابلو برق هوشمند و PLC


انواع تابلو برق طرح ریتال و مشخصات فنی آنها

مشخصات تابلو طرح ریتال از نظر طراحی و کاربرد به سه دسته تقسیم می‌شود:

تابلو طرح ریتال دیواری

تابلو طرح ریتال نوع دیواری خود به دو مدل تقسیم می‌شود: تابلو طرح ریتال دیواری AE و تابلو طرح ریتال دیواری CM.
این دو مدل تابلو هردو دیواری هستند ولی ازنظر ابعاد با یکدیگر متفاوت هستند. از این دو، مدل CM را می‌توان به‌صورت دو در و در ابعاد بزرگ تولید کرد.

تابلو برق طرح ریتال

تابلو طرح ریتال ایستاده

تابلوهای ایستاده طرح ریتال نیز به دو مدل تقسیم می‌شوند: تابلو طرح ریتال ایستاده PS4000 و تابلو طرح ریتال ایستاده ES5000 این دو مدل تابلو تفاوت‌های زیادی باهم دارند و هرکدام از آن‌ها دارای خصوصیات منحصربه‌فردی است.

تابلو طرح ریتال ایستاده مدل PS4000: این مدل این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا چند سلول را به یکدیگر متصل کنید تا به ابعاد موردنیاز دست پیدا کنید. دیواره‌های پهلویی و پشتی این مدل یکپارچه نبوده و به‌وسیله‌ی پیچ به هم متصل می‌شوند. به همین دلیل، قابلیت گسترش ابعاد را دارد. اما اگر شما تنها به یک سلول نیاز دارید، بهتر است به‌جای آن از مدل ES5000 استفاده کنید. دلیل آن‌هم این است که مدل ES5000 ارزان‌تر از مدل PS4000 است.

تابلو طرح ریتال ایستاده مدل ES5000: در این مدل، تمامی دیواره‌های پهلویی و پشتی یکپارچه هستند و قابلیت اینکه در آینده بتوانید آن‌ها را گسترش بدهید ندارند. اما مزیت بزرگ این مدل ارزان‌تر بودن آن نسبت به مدل PS4000 است. همچنین به دلیل یکپارچه بودن بدنه‌ی این تابلو برق، امکان IP (درجه حفاظت) بالاتر را فراهم می‌کند.

تابلو طرح ریتال پیانویی یا اپراتوری

تابلو طرح ریتال نوع پیانویی که به تابلو اپراتوری نیز مشهور است، کاربرد بسیار زیادی در امور کنترلی و مانیتورینگ دارد. این نوع تابلو به شما این امکان را می‌دهد که صفحه‌های نمایشگر و همچنین صفحه کلیدهای کنترلی را بر روی آن قرار دهید.

مزایا تابلو برق ریتال

  • تقارن، كیفیت بالا به همراه سادگی استفاده
  • قابلیت مونتاژ سریع تابلوها و توسعه تابلوها از طرفین
  • دارای درجه حفاظت بالا تا IP54
  • افزایش حجم تابلو به همراه كاهش وزن تابلو
  • افزایش استحكام مكانیكی تابلو در برابر نیروهای دینامیكی حاصل از جریان‌های اتصال كوتاه
  • قفل و لولا از سه‌نقطه كه باعث استحكام بیشتر درب‌ها می‌گردد.
  • سرعت تولید در ابعاد و سایزهای مختلف
  • مطابقت با استانداردهای VDE,TUV,CSA,UL,Bureau,Lioyds
  • امكان تهیه و نصب انواع متعلقات و لوازم جانبی نظیر فریم Swing

فروش تابلو برق ریتال

لیست قیمت تابلو برق طرح ریتال

شاخص های زیادی برای میزان قیمت ساخت تابلو برق طرح ریتال تاثیرگذار هستند از جمله کیفیت و برند تجهیزات و قطعات تابلو ریتال تا ابعاد و تجهیزات به‌کاررفته بر اساس نیاز مصرف‌کننده، بنابراین شما خواننده گرامی می‌توانید برای داشتن لیست قیمت تابلو برق طرح ریتال با متخصصین و کارشناسان ما در شرکت آرین پرتو مشورت گرفته تا شما را برای گرفتن بهترین تصمیم راهنمایی کنند.


همچنین بخوانید: تابلو برق سه فاز چیست؟


نحوه سفارش و خرید تابلو برق ریتال از آرین پرتو

شرکت آرین پرتو با دارا بودن کادر متخصص و مجرب، سازنده تابلو طرح ریتال در مدل‌های مختلف است. جهت خرید تابلو برق طرح ریتال و دریافت مشاوره تخصصی و انجام محاسبات مربوطه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

اگر به دنبال یک خرید مطمئن و با ضمانت اصالت کالا هستید، به شما توصیه می‌کنیم جهت سفارش تابلو طرح ریتال به سایت اینترنتی مجموعه آرین پرتو مراجعه کنید. گروه آرین پرتو با ارائه خدمات مختلف در زمینه خرید، فروش تابلو برق ریتال تعمیرات و نگهداری آنها، همواره آماده خدمت‌رسانی در پروژه‌های مختلف صنعتی، مسکونی و اداری است. همچنین این گروه با ارائه خدمات پشتیبانی 24 ساعته و تجربه 30 ساله خود در زمینه تولید و فروش تابلو برق‌های گوناگون، همچون تابلو برق‌های ریتال به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت‌ها یک خرید مطمئن داشته باشید.

استعلام قیمت و مشاوره ساخت تابلو برق

سوالات متداول تابلو برق ریتال

تابلو برق ریتال و سیواکن چه تفاوتی دارند؟

از لحاظ کاربرد مشابه یکدیگر هستند اما تابلو برق ریتال در مکان هایی که فضای کمتری دارند مورد استفاده قرار میگیرد.

تابلو برق ریتال چه انواعی دارد؟

سه نوع دارد: تابلو طرح ریتال دیواری، تابلو طرح ریتال ایستاده و تابلو طرح ریتال پیانویی یا اپراتوری.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۳ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *